Πλήρωση οκτώ θέσεων έκτακτου προσωπικού στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «ΜΕΤΟΠΟ Μεσογειακά Τοπία του Πολιτισμού: πολιτισμικά τοπία του παρελθόντος στη διαχρονία της Μεσογείου», η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, μίσθωσης έργου ή χορήγησης υποτροφίας και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων.

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται οκτώ (8) θέσεις έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας μέσω σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου. Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Νικηφόρου Φωκά 130, Ρέθυμνο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2017.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.postaugustum.com/%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8e-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9/